Oomi sähkötarjous

Katso ajankohtainen Oomin sähkötarjous tästä. Voit myös kilpailuttaa Oomin ja muut sähköyhtiöt helposti vertailustamme.

Sähkösopimus Oomilta

Ennen kuin teet päätöksen ja allekirjoitat sähkösopimuksen, on erittäin tärkeää, että käyt läpi eri sähkötarjoukset huolella. Kilpailuttamalla ja vertailemalla parhaita vaihtoehtoja, saatat onnistua säästämään jopa kymmeniä tai satoja euroja vuodessa. Oomin sähkötarjous on usein varsin kilpailukykyinen, mutta vertailu kannattaa joka tapauksessa tehdä. Tästä se onnistuu supernopeasti.

Tietoa Oomista

Oomi on vuonna 2020 perustettu uuden ajan sähköyhtiö. Sen taustalla vaikuttavat useampi iso sähköntuottaja, kuten Oulun Energia, Vantaan Energia ja Lahti Energia.

Hyväntuulisella imagolla massasta erottautuva Oomi on puhdas myyntiyhtiö eli se ei suoraan itse tuota sähköä. Oomi tarjoaa kuluttajille kaikkialla Suomessa mm. määräaikaisia kiinteitä sopimuksia, pörssisähkösopimuksia sekä tavallisia toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia.

Oomin erilaiset sähkösopimustyypit

Oomi pyrkii palvelemaan erilaisia asiakastarpeita monipuolisten sähkösopimustensa avulla. Joillekin asiakkaille sopii parhaiten dynaaminen pörssisähkösopimus, kun taas toisille kiinteähintainen sopimus saattaa olla houkuttelevampi valinta. Oomin laaja valikoima sähkösopimuksia mahdollistaa sen, että jokainen asiakas voi löytää juuri omiin tarpeisiinsa ja kotiinsa parhaiten sopivan sopimuksen.

24kk määräaikainen

Oomi tarjoaa 24 kuukauden määräaikaisen sähkösopimuksen, Oomi Kiinteä 24kk:n, joka tarjoaa ennustettavuutta ja vakautta asiakkaille, jotka haluavat varmuuden sähkölaskunsa suuruudesta koko sopimuskauden ajan. Tämä sopimusmalli on ihanteellinen niille, jotka arvostavat taloudellista suunnittelua ja haluavat välttää mahdolliset sähkömarkkinoiden hinnanvaihtelut.

Oomin 24 kuukauden määräaikainen sähkösopimus takaa asiakkaalle saman hinnan koko sopimuskauden ajaksi. Se antaa mahdollisuuden suunnitella sähkökustannuksia etukäteen ja vähentää huolta mahdollisista hinnan nousuista

Pörssisähkö

Oomin pörssisähkö on markkinahintaista sähköä hamuavalle oikea valinta. Oomi Aktiivinen tarjoaa erittäin kilpailukykyisen marginaalin, ja pörssisähkön hintaa voi seurata suoraan Oomin omalla mobiilisovelluksella.

Pörssisähkö on usein pitkässä juoksussa kuluttajan kannalta halvin vaihtoehto, mutta ei tarjoa samanlaista huoletonta ja kiinteää hintaa kuin määräaikainen sähkösopimus.

Toistaiseksi voimassa oleva

Oomilla on valikoimissaan myös tavallinen toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus nimeltään Oomi Kesto. Sen hinta on yleisesti esimerkiksi määräaikaisia ja pörssisähköä kalliimpi. Mahdollisimman helppoa sopimusta etsivälle Oomi Kestokin on kuitenkin kelpo valinta, jos hinta on sopimuksentekohetkellä kohdillaan. Huomaa, että toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinta elää aina yleisen markkinatilanteen mukaan, eikä tarjoa hintasuojaa.

Oomi sähkön hinta

Oomin sähkön hinta vaihtelee monien tekijöiden mukaan. Markkinatilanne vaikuttaa aina sähkösopimusten hintoihin tavalla tai toisella, ja uutta sopimusta tehtäessä on tärkeää verrata nykyistä hintatasoa muihin yhtiöihin.

Lisäksi Oomin tarjoamien erilaisten sähkösopimusten myötä hinta voi vaihdella sopimustyypin mukaan. Toiset sopimukset, kuten määräaikaiset sopimukset, tarjoavat kiinteän hinnan koko sopimuskauden ajaksi, kun taas toiset, kuten pörssisähkö, seuraavat suoraan sähkön markkinahintaa. Tämän takia on tärkeää tutustua erilaisiin sopimusvaihtoehtoihin ja valita sopimus, joka parhaiten vastaa omaa sähkönkäyttöä ja hintamieltymyksiä.

Löydä Oomin sähkötarjous kauttamme

Löydä halpa Oomin sähkötarjous helposti sivustomme kautta. Listaamme ja vertailemme parhaat sähkötarjoukset puolestasi, jotta voisit löytää sähkösopimuksellesi mahdollisimman halvan hinnan.

Scroll to Top