Fortum sähkötarjous

Löydä Fortumin sähkötarjous meidän kauttamme. Kilpailutimme sopimukset puolestasi, ja keräsimme parhaat tarjoukset yhteen.

TOP 3 sähkötarjousta

Fortum logo

7,89 c/kWh
Hinta

3,99 €/kk
Kk-maksu

  • Kiinteä +- kulutusvaikutus
  • Kiinteä hinta 24 kuukaudeksi
  • Säästä ajoittamalla käyttöä
Fortum logo

Spot
+ 0,45 c/kWh

3,99 €/kk
Kk-maksu

  • Pörssisähkösopimus
  • Edullinen marginaali
  • Voimassa toistaiseksi
Fortum logo

8,79 c/kWh
Hinta

4,90 €/kk
Kk-maksu

  • Kiinteä 2 vuoden hinta
  • Ei yllätyksiä
  • Hyödynnä tarjous

Hinnat sis. ALV 24%.

Sähkösopimus Fortumilta

Sähkötarjoukset kannattaa vertailla huolellisesti ennen sähkösopimuksen valintaa ja allekirjoittamista. Yksinkertaisesti kilpailuttamalla parhaat vaihtoehdot, voit onnistua säästämään jopa kymmeniä tai satoja euroja vuodessa. Fortum sähkötarjous voi olla hyvä vaihtoehto monelle asiakkaalle: lue lisää Fortumin erilaisista sähkösopimustyypeistä ja selvitä, onko Fortum sinulle sopiva vaihtoehto.

Tietoa Fortumista

Fortum on suomalainen sähköyhtiö, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1998. Fortum pyrkii käyttämään energiantuotannossa luotettavaa, tehokasta ja ympäristöystävällistä energiaa ja yritys tuottaakin sähköä muun muassa vesi- ja ydinvoimalla. Luotettava Fortum on sitoutunut myös ympäristön hyvinvoinnin edistämiseen ja se pyrkii olemaan hiilineutraali viimeistään vuonna 2050. 

Fortum palvelee suomalaisia asiakkaita ympäri Suomen ja Fortum sähkötarjous on mahdollista hyödyntää niin Pohjois- kuin Etelä-Suomessa sekä muualla Suomessa.

Fortum logo

Fortumin erilaiset sähkösopimustyypit

Fortum tarjoaa asiakkailleen erilaisia sähkösopimuksia palvellakseen mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa. Siinä missä esimerkiksi pörssisähkösopimus sopii yhdelle asiakkaalle, pakettisähkö voi olla parempi vaihtoehto toiselle. Fortumin erilaisten sopimusvaihtoehtojen ansiosta asiakkaan on mahdollista löytää sopimusvaihtoehto, joka sopii parhaiten hänen omaan kotiinsa.

24kk määräaikainen

Fortumin kautta on mahdollista solmia määräaikainen sähkösopimus kulloinkin voimassa olevalla kiinteällä hinnalla. Esimerkiksi 24 kuukauden mittainen määräaikainen sopimus on hyvä vaihtoehto sellaisille asiakkaille, jotka haluavat lukita sopivan hinnan sähkösopimukseensa pidemmäksi ajaksi. 

24 kuukauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, ellei asiakas irtisano sopimusta tai solmi uutta määräaikassopimusta.

Pörssisähkö

Pörssisähkö on etenkin monille omakotitalojen omistajille edullinen ja varteenotettava vaihtoehto. Pörssisähkössä sähkön hinta päivittyy tunneittain sähköpörssin mukaan ja sen hinta perustuu senhetkiseen kysyntään ja tarjontaan. Sähkön hinta on usein alhaisimmillaan kesällä ja yöaikaan, kun sähkön kysyntäkin on alhaisimmillaan. 

Pörssisähkö voi auttaa säästämään rahaa silloin, kun asiakkaan on mahdollista hyödyntää sähköä yöaikaan.

Pakettisähkö

Fortumin pakettisähkössä asiakas saa käytettäväkseen tietyn maksimimäärän sähköä joka kuukausi ja hän maksaa sähköstä kiinteän pakettihinnan joka kuukausi. Jos sähkön käyttö jostain syystä ylittää paketissa määrätyn määrän, asiakas maksaa ylimenevästä osasta hinnaston mukaista maksua. 

Pakettisähkö voi olla erinomainen vaihtoehto esimerkiksi kerrostaloissa, joissa on kaukolämmitys ja jossa sähkön käyttö on vähäistä.

DUO

DUO on mielenkiintoinen Fortum sähkötarjous, jossa asiakas voi hyödyntää kiinteän hinnan kahdelle vuodelle ja samalla hän voi käyttää hyväkseen alhaisempaa sähkön hintaa käyttämällä sähköä kulutushuippujen ulkopuolella. DUO-sopimus voi auttaa suojaamaan hintatason nousulta ja tuoda varmuutta omaan talouteen määräaikaisen sopimuksen ansiosta.

Fortum sähkön hinta

Fortum sähkön hinta vaihtelee kausittain ja yleisestä energian saatavuudesta riippuen. Fortum hyödyntää esimerkiksi vesivoimaa sähkön tuotannossa, joten kuiva kausi saattaa aiheuttaa sähkön hinnassa nousuja siinä missä sateiset kuukaudet voivat laskea sitä. Fortumin ajankohtaiset sähkön hinnat löydät sivuston yläreunasta.

Löydä Fortumin sähkötarjous kauttamme

Paras Fortumin sähkötarjous löytyy sähkötarjouksia.fi-sivustomme kautta. Olemme listanneet sivustollamme kaikki Fortumin erinomaiset sähkötarjoukset, jonka lisäksi asiakkaat voivat vertailla myös muiden sähköyhtiöiden tarjouksia löytääkseen mahdollisimman edullisen ja omaan kotiin sopivan vaihtoehdon.

Vertaillaksesi sähkötarjouksia mahdollisimman tehokkaasti ja tarkasti, kannattaa ensin selvittää arvioitu sähkönkulutus vuoden ajalle. Vertaile eri sopimustyyppejä sekä sähköyhtiöiden tarjoamaa sähkön kWh-hintaa sekä muita kuluja, kuten kuukausi- tai perusmaksuja.

Scroll to Top