Hehku sähkötarjous ja kokemuksia

Vertaa Hehku Energian sähkösopimukset ja katso lisätietoa tästä sähköyhtiöstä. Listasimme tärkeimmät tiedot yhtiöstä ja sen tarjouksista samaan paikkaan.

Hehku Energian sähkösopimukset

Sähkösopimus Hehku Energialta

Hehku Energian valikoimiin kuuluu liuta erilaisia sähkösopimuksia. Yhtiö tarjoaa sekä pörssisähkösopimuksia että täysin kiinteähintaisia määräaikaisia sopimuksia. Lisäksi valikoimissa on myös ns. hybridisopimuksia, joihin kuuluu sekä kiinteän sopimuksen että pörssisähkösopimuksen osia.

Tietoa Hehku Energiasta

Hehku Energia (aiemmalta nimeltään GNP Energy) on pohjoismaalaiseen sähkökonserni GNP:hen kuuluva Suomessa toimiva sähkönmyyntiyhtiö.

Hehku Energia on hinnoitellut sopimuksensa yleensä varsin kilpailukykyisesti. Sen määräaikaiset sopimukset ovat yleensä markkinoiden edullisemmasta päästä, ja pörssisähkösopimuksissa varsinkin uudet asiakkaat voivat saada hyvän tarjouksen marginaalista.

Hehkulla ei ole omaa sähköntuotantoa, vaan se on puhtaasti sähköä myyvä yritys. Yhtiön muutettua nimeään vuonna 2023 se on kasvanut kovaa tahtia ja panostanut mm. omaan suomalaiseen asiakaspalveluunsa.

Hehkun erilaiset sähkösopimustyypit

Hehku Energian sähkösopimuspaletti on monipuolinen, ja yhtiön valikoimista löytyy varmasti jokaiselle sopiva sopimustyyppi.

12kk ja 24kk määräaikaiset Hehku Varma -sopimukset

Hehkun kiinteät määräaikaiset sähkösopimukset kulkevat nimellä Hehku Varma. Sopimuksesta on tarjolla sekä 12kk että 24kk variantti – kumpikin omalla hinnoittelullaan.

Kiinteähintaisen sähkösopimuksen hinta ei muutu kesken sopimuskauden, vaan maksat koko ajan samaa hintaa sähköstä. Samalla tämä tarkoittaa, ettet voi irtisanoa sopimusta kesken kaiken ellet esimerkiksi muuta uuteen osoitteeseen.

Pörssisähkösopimus

Hehku Energian valikoimista löytyy myös pörssisähkösopimus. Hehkun pörssisähkö noudattaa Nordpoolin tunneittain vaihtuvia pörssisähköhintoja. Lisäksi hintaan lisätään vielä sopimuksen marginaali sekä perusmaksu.

Hehkun pörssisähkö on yleensä ollut yksi markkinoiden edullisimmista, joten sopimuksesta ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi.

Hybridisopimus

Ekstrana Hehku Energian valikoimiin kuuluu vielä hybridisähkösopimus, joka poikkeaa hinnoittelultaan monista muista markkinoilla olevista sopimuksista. Sen hinnasta 80 % koostuu kiinteästä osuudesta, ja lisäksi päälle lisätään vielä 20 % pörssisähkön kuukauden keskihinnasta.

Huomaa, että hybridituotteen kuten muidenkin sopimusten ehdot ovat voineet muuttua kirjoitushetkestä, joten lue aina sopimusehdot tarkasti.

Hehku Energia sähkön hinta

Hehku Energian sähkön hinta vaihtelee valitusta sopimuksesta riippuen. Jos käytössä on pörssisähkö, on sähkön hinta suoraan Nordpool-sähköpörssin spot-hinta sekä sopimuksessa sovitut marginaalit.

Löydä Hehkun sähkötarjous kauttamme

Sähkötarjouksia.fin valikoimista löydät myös Hehkun sähkötarjoukset. Voit vertailla kauttamme sekä Hehkun että muiden yhtiöiden sähkösopimuksia vaivattomasti.

Tästä pääset kilpailuttamaan sähkösopimuksesi.

Scroll to Top