Meistä

Sähkötarjouksia.fi näyttää parhaat sähködiilit yhdessä paikassa, jotta sinun ei tarvitsisi juosta tarjousten perässä.

Sähkötarjousten vertailun ei tarvitse olla vaikeaa ja aikaa vievää. Me emme tarvitse tietojasi tai postinumeroitasi – vertaa vain paras diili suoraan sivuiltamme.

MITÄ TEEMME?

Sähkötarjouksia.fi on verkkosivusto, joka vertailee sähkötarjouksia suomalaisille kuluttajille. Uskomme, että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus saada paras mahdollinen sähkösopimus, ja tehtävämme on varmistaa, että kaikilla suomalaisilla kuluttajilla on tietoa, jota he tarvitsevat löytääkseen itselleen parhaan mahdollisen sopimuksen. Vertailemme kaikkien Suomen johtavien sähköntoimittajien tarjouksia, jotta voit löytää itsellesi parhaan mahdollisen tarjouksen.


MITEN ANSAITSEMME RAHAA?

Ansaitsemme rahaa komissioiden kautta. Kun teet kauttamme sähkösopimuksen, voimme saada pienen korvauksen sähköyhtiöltä. Tämä ei vaikuta sähköstäsi maksamaasi hintaan. Näin voimme jatkossakin etsiä parhaat tarjoukset sinulle ja kaikille muille suomalaisille kuluttajille.


MIKÄ ON MISSIOMME?

Sähkösopimusten vertailu voi olla vaikeaa, sillä hinnat ja tarjoukset vaihtelevat niin paljon. Me sähkötarjouksia.fi:ssä haluamme tehdä sopimuksien vertailun helpoksi ja löytää parhaan sopimuksen tarpeisiisi. Toivomme, että pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan entistä tarkempia vertailuja, jotta voit löytää juuri sinun kotiisi sopivan sopimuksen.

Ollaanko yhteyksissä?

Haluatko sähköyhtiösi mukaan sivustolle, onko sinulla kysyttävää diileistä tai haluatko muuten vain jutella? Tästä se onnistuu!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top