Väre sähkötarjous

Valitse Väreen sähkötarjous tai kilpailuta tarjous täältä. Varmista, ettet maksa Väreen sähköstä liikaa!

Sähkösopimus Väreeltä

Älä osta sikaa säkissä, vaan kilpailuta sähkösopimuksesi aina. Väreen sähkötarjous voi olla halvin, mutta ei aina. Kilpailuta alta ajankohtainen Väreen sähkösopimus ja vertaa sitä muihin, se kannattaa.

Tietoa Väreestä

Väre on vuonna 2018 perustettu nykyaikainen sähköyhtiö. Sen taustalla ovat useat merkittävät sähköntuottajat, kuten Savon Voima, Kuopion Energia, Alva-yhtiöt ja Lappeenrannan Energia.

Savolainen Väre myy sähköä kaikkialle Suomeen, ja sen valikoimiin kuuluu niin määräaikaisia kuin toistaiseksi voimassa oleviakin sopimuksia. Yhtiö myy nykyisin myös ympäristöystävällistä tuulivoimaa, kun se osti Ilmattaren sähkönmyyntisopimukset itselleen.

Väreen erilaiset sähkösopimustyypit

Väre tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia sähkösopimuksia erilaisiin tarpeisiin. Sen valikoimista löytyy sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia tuotteita – kulutuvaikutuksella ja ilman. Väreen sähkötarjousten hinnat vaihtelevat sopimustyypin mukaan.

Välkky-sähkösopimukset

Väreen Välkky-sähkösopimukset ovat uuden ajan sähkösopimuksia, joissa hinnalla on kiinteä osuus sekä kulutusvaikutus. Kuluttamalla sähköä halvempina pörssisähkön tunteina on mahdollista saada alennusta muuten kiinteähintaiseen soppariin. Vastaavasti kalliimpina tunteina kuluttaminen nostaa maksamaasi hintaa.

Välkky-soppareita on tarjolla sekä määräaikaisina että toistaiseksi voimassa olevina.

Pörssisähkö

Väre tarjoaa myös pörssisähkösopimuksia. Sopimus on mahdollista räätälöidä esimerkiksi sähköntuotantomenetelmän mukaan, ja kulutusta ja hintoja voi helposti seurata Väppi-sovelluksella.

Pakettisähkö

Väreellä on valikoimissaan myös ns. pakettisähkösopimuksia eli sopimuksia, joissa maksat aina kiinteää kuukausihintaa. Pakettisähkössä on tietty kulutuskatto, jonka jälkeen sähköstä peritään lisämaksua.

Väre sähkön hinta

Väreen sähkön hinta vaihtelee täysin sopimustyypin mukaan. Pörssisähkössä maksat yhtiöstä riippumatta, myös Väreellä, sähkön spot-hintaan pohjautuvaa hintaa. Esimerkiksi määräaikaisessa sähkösopimuksessa hinta taas määräytyy sopimuksen tekohetkellä koko sopimuskaudeksi.

Tyypillisesti Väre on pystynyt isona sähkönmyyntiyhtiönä tarjoamaan varsin kilpailukykyisiä hintoja asiakkailleen. Sopimuksista kannattaa kuitenkin aina huomioida niiden kaikki pienemmätkin yksityiskohdat. Esimerkiksi yhtiön Välkky-sopimukset kulutusvaikutuksella eivät ole täysin vertailukelpoisia kokonaan kiinteähintaisten sopimusten kanssa.

Löydä Väreen sähkötarjous kauttamme

Väreen sähkötarjoukset pääsevät vertailemaan kätevästi sähkön hintavertailustamme. Sopimuksia vertaillessa kannattaa ottaa huomioon hinnan ohella myös sopimuksen kaikki lisätiedot ja ehdot.

Scroll to Top